Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Zamanla Bütün Sorunlarımızı Çözeceğiz

24 August 2014 10:40 Kategori Politika

Zamanla Bütün Sorunlarımızı Çözeceğiz...

" Ellek Haber" muhabiri belde içerisinde Ellek Belediye personelinin konacak yokuşuna parke taş döşemesini izledi. Burada Ellek belediye başkanı Recep Soy çalışmaları yerinde denetledi. Çalışmaların her aşamasını takip eden başkan ;" Çalışmaların bitme aşamasında olduğunu ve buradan sonra çalışmaların belediye civarında yarım kalan Musacıklar mahallesine kaydırılacağını söyledi. 



Niyetlerinin, Ellek beldesinin bütün ana yollarının parke taş döşenerek modern bir yol haline getirmek olduğunu belirtti. Çalışma hızımızın kesilmemesi gereğini vurgulayan Recep Soy; İlk önce yol ve içme suyu ile ilgili sorunları çözüp ondan sonra diğer verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Halkımız biraz bize zaman vermelerini istiyoruz. Zamanla beldemizin bütün sorunlarını çözme niyeti ve gayreti içerisindeyiz" dedi.

Son Guncelleme: 24 Agustos 2014 10:40
  • Ziyaret: 6823
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.