Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Zehra Mart: Ellek Kasabası girişimcilik ruhunu güçlendirmeli

27 February 2017 22:57 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'ye bağlık Ellek Kasabasında yaşayan Mart ailesine Mersin'den gelin olarak gelen ve şu an Gaziantep de ikamet eden Zehra Mart, piliç sektörünün öncülerinden Erkaya Aş ve İska AŞ de genel yöneticiliği yapan bir gıda yüksek mühendisi.

Bir müddet Ellek kasabasında ikame teden Zehra Mart, Ellek Kasabası için, Kasabasının ilerlemesi adına, faydalanması gereken önemli şahsiyetlerden birisidir.

Günlük yaşamında yoğun bir faaliyet içinde olan Mart, aynı zamanda Türkiye'nin yakından tanıdığı Erpiliç ve Lezita tavuk, yumurta ve balık, hindi gibi ürünlerin satışını doğu ve güneydoğu'ya vatandaşlara hijyenik olarak satışını yapan birisidir.

Ayrıca, iki şirketin sahibi olan, "Zerafet Yemeğin" ve "Civan Catering" sahibi olan Zehra Mart, Yemek şirketi ile otellere, fabrikalara ve iş yerlerine toplu yemek hizmeti verirken, diğer Civan Catering ve Lüks restorantı ile müşteri memnuniyetinde hizmetler verirken, diğer taraftan bu şirketler üzerinden ihalelere girmekte bakliyat ve temizlik vs... gibi...

Öteyandan, İstanbul orjinli DNG ambalaj firmasına danışmanlık yapan Zehra Mart, bu kadar yoğunluğa rağmen yüzünü Ellek Kasabasına çevirerek bir şeyler yapmak, insanlara faydalı olmak, özellikle Ellek kasabasına faydalı olmak için, neler yapabileceğini Ellek Haber'e anlattı.

Zehra Mart konuşmalarına devam ederek şunları söyledi; " Ne yapabilirim, mesela fabrika kurmak isteyenlere, ya da hangi sektörler olabilir bunlar... Tavuk sektörü, fıstık kırma, paketleme, süt, yoğurt, peynir, kaşar, zeytinyağı ve ay çiçek yağı vs...gibi fabrika kurmak isteyenlere proje çizip fizibilitesini ayarlayıp %100 teşvik çıkartabilirim. Ankara da gerekli görüşmeleri yaparak onaylanmasını sağlayabilirim. Burada sadece arsanız olması yeterli. Ayrıca, inşaat sektöründe tam teşvik çıkmaktadır" dedi.

Önümüzdeki, Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde başkan yardımcılığına adaylığını da düşünen Zehra Mart, Ellek Haber üzerinden tüm Ellekli vatandaşlara girişimci ruhlarını tekrardan güçlendirmelerini, tavsiye etti.

Ellek Haber olarak, On parmakta, on marifet gördüğümüz Mart ailesi Ellek Kasabası için bir fırsat diyoruz, Ellek birlik ve beraberlik içinde olmadığı müddetçe, bu tür değerlerden istifa edemeyecek diyoruz. Tez elden bu değerlerimizi bir araya getirmeliyiz.




Son Guncelleme: 27 Subat 2017 22:57
  • Ziyaret: 10746
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.