Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Zeki Kıncal: Yazın ıslatarak çıktığımız yolu kışın çamurdan çıkamıyoruz

23 September 2016 20:06 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'nin Düziçi İlçesine bağlı Ellek kasabasında yaşayan, Ellek Kanaat önderlerinden Zeki Kıncal, Ellek Haber ile bağlantı kurarak yapmış olduğu açıklamada şöyle konuştu; "Etrafımızda tüm yollar yapıldı, bizim "Filizler sokak" olan yolumuz yapılmadı. Başkanla her görüşmemize, yolunuzu yapacağım diyor ama bir türlü yapmıyor. Hala bekliyoruz. Ne zaman yapacak diye..." dedi.

Ayrıca, artık söylemekten yorulduğunu söyleyen Kıncal, yazın yolları su ile ıslatarak çıktığını, kışın da çamurdan araçların kaydığını ve kendi evinden itibaren zaten araçların gidemediğini söyledi.

Öteyandan, önümüz kış diyen Kıncal, yazın yapılmayan yolun kışın çamurda nasıl yapılacağını ve ancak yaza kadar yine beklemede kalacaklarını ve aynı zorlukları bir yılda daha yaşamak istemediklerini söyledi. Başkandan acilen yollarına bir çözüm bulmalarını istediler.


Son Guncelleme: 23 Eylul 2016 20:06
  • Ziyaret: 6040
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.