Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Zeytin Üreticileri Ellek Yağ Fabrikasını Tercih Ediyor

10 November 2015 04:20 Kategori Ellek Dün ve Bugün


Damak zevkine hitap eden Ellek kasabasındaki zeytin yağ fabrikasına bölge vatandaşları akın ediyorlar. Zeytinlerin hasadı yapan vatandaşlar en iyi yağı ve güzel yağı hangi fabrika çıkarıyor diye arayış içerisine giriyorlar. Bu isteğe bölgede en iyi cevap veren yerin Yıldız ve Yeşildemir Zeytin yağ fabrikası olduğu belirtildi. 

Bu konuda "Ellek Haber" muhabirinin bir araya geldiği işletme sahibi Arif Yıldız şu açıklamalarda bulundu;" Biz vatandaşın ne istediğini çok iyi biliyoruz. İş yerini kurduğumuz günden bu güne kadar bizden şikayet eden veya yağın lezzetini beğenmeyen olmadı. Aksine hizmetlerimizi beğenerek yakınlarını veya arkadaşlarını bize yönlendirenler çok oldu. Bir defa yağını çıkardığımız vatandaşlar bizden kopamıyorlar ve başka yer arayışına girmiyorlar.

 Osmaniye ilinin merkezinden başlayarak Bahçe ilçesinden, Andırın'dan gelen müşterilerimiz var. Demek ki; halkımız bize güveniyor ve yaptığımız işi beğeniyorlar. Yaptığımız işin sonuna kadar arkasındayız. Müşterimiz neyi beğenmiyorsa bize çekinmeden söyleyebilirler. 

Müşterilerimizin sırası gelene kadar ilgi ve alaka gösterip çayını ve yemeğini veriyoruz. Gelmek isteyen vatandaşlarımızın bu gibi sıkıntıları düşünmesine meydan vermiyoruz. İşimizi bizzat görmek isteyenlere yer tahsis ediyoruz. 


İsterse dışarıda gezebilirler isterse işin başında bekleyebilirler. Her işimizi açık bir şekilde müşterinin gözü önünde yaparak içlerinin rahat olmasını sağlıyoruz. Buradan "Ellek Haber" sitesi aracılığı ile bizi tercih edip biz gelen vatandaşlara çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 10 Kasim 2015 04:20
  • Ziyaret: 8631
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 7
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.