Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Zulme Dünya Sessiz!

25 April 2014 21:36 Kategori Yazarlar



Doğu Türkistan da Müslüman Türklere yönelik zulüm şiddetle devam etmektedir. Çin resmi görevlileri Türk gençlerini potansiyel olarak rejim karşıtı görerek sebep siz yere evlerinden toplamaktadırlar. Gençler bu zulümden kurtulabilmek için dağlara veya çöle kaçmaktadırlar. 1996 yılından beri on binlerce Uygur kamplarda tutulmaktadır ve bu kamplarda ağır işkenceler yapıldığı tüm dünya tarafından bilinmektedir. Bir af teşkilatının resmi yazısında da belirtildiği gibi sanıklar tek celsede biten davalarda ya kürek cezasına mahkum yada meydanlarda canice kursuna dizilerek'ten infaz edilmektedir.Çünkü mahkemeler komünist bir partinin talimatı ile çalışmaktadır. 


En dehşet verici olaysa hamile kadınların evlerinden alınarak gayri sıhhi şartlarda kısırlaştırılmaları sınırlama fazlası doğan bebeklerin ailelerine rağmen kundaktaki bebeklerin öldürülmesidir.


Batılı güçler ise her zamanki gibi bütün dünyanın gözü önünde hiç çekinmeden yapılan bu vahşete sessiz kalmaktadır. Birleşmiş milletlerin soykırım için yapmış olduğu tanım Çin işgali altındaki doğu Türkistan'daki duruma hiç uymamaktadır. Buna rağmen Doğu Türkistanlılar BM'nin koruyucu şemsiyesinin altına girmemektedir. BM’ye yapılan tüm başvurular geri çevrilmiştir. 25 milyon Doğu Türkistanlı Müslüman halen Çin baskısı altındadır. Binlerce siyasi tutuklu vardır ve bazıları hapis hanelerde kaybolmuştur. Tutuklulara işkence yapılması ise artık sıradan bir olay haline gelmiştir.

 

Son Guncelleme: 25 Nisan 2014 21:36
  • Ziyaret: 6096
  • (Suanki Oy 4.1/5 Yildiz) Toplam Oy: 8
  • 7 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları