Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasını Savunan hiç kimse YOK!

21 February 2015 23:09 Kategori Politika
Çoktandır yazımızı yazamıyorduk. Malumunuz kendi bölgemizde4 haber sitesi(www.osmaniyetimes.com / www.duzicitimes.com /www.ellekhaber.com / www.haberbahce.com) ile uğraşmak epey zor. Bir haberi yetiştirmek kadar, onu araştırmak ve hazırlamak da epey bir zaman alıyor. Gündemin yoğun olduğu bu günlerde, yaptığımız araştırmalar sonucu yaklaşık 30 yıldır, bölge vatandaşları gelen vekillere hep aynı soruyu soruyor. Kazanan Belediyeler ise hep "yol" ile ilgileniyor, çoğunluk böyle. İşsizlikle ilgilenenler çok az mesela. Bazı belediyeler işçi alıyorum dese de aslında, belediye değil, hükümet alıyor fakat bölgede yaşayanlar belediyenin aldığını zannediyor...

Köşe yazamayınca bende kendi facebook sayfadan notlar düşüyordum. Bazı çarpık olayları görüyordum. Zamanın kıtlığından dolayı yazamıyordum. Ama bundan sonra daha sık karşınızda olacağım. Hem size bölgeden perde arkası bilgileri aktaracağız.


Başlıktan da anlaşıldığı gibi, bölgede yaşayan insanımız soru sormasını bilmiyor. Bilenlerde hep dışarılara gitmişler, memleketi terk etmişler. Geçim derdi zor tabi... Bazıları bana ne diyerek kendine bir kılıf bulmuş.Ben yapılması gereken ya da yapmamız gerekenleri sıralayacağım. Bu benim fikrim, ayrıca buna eklemek isteyen arkadaşlar bize yazabilirler.


Son Guncelleme: 21 Subat 2015 23:09
  • Ziyaret: 5441
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.