Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İlk Ellek Belediye Başkanı: Mehmet Soy

24 April 2013 23:09 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Allah gani gani rahmet etsin, ölümünden bu yana epey zaman geçmesine rağmen, asla unutulmadı. Yiğidi öldür hakkını inkar etme diye bir laf var bizim oralarda. İşte, İlk Belediye başkanı "Mehmet soy” ki, şu anda yeni nesil onu pek tanımıyor. Yakınları dahi, yeni yetişenler pek bilmez. Ellek tarihinde belki de onun gibi halkla iç içe bir belediye başkanının gelmediğine ben şahidim. Daima, çocukla çocuk, yetişkinle yetişkin olurdu. Normal sıradan bir insan gibi davranırdı. Bazı başkanlar gibi, kendisinden başkasını görmemezlik etmezdi. Sadece etrafındaki insanların aklıyla hareket asla etmezdi. Kendisine bir laf geldiği zaman onu daima çok farklı insanlara da sorar ve öyle karar verirdi.

Elbette bazıları ona kızabilir, ama herkesi de memnun edecek hali yoktur sanırım. Fakat toplumun yüzde seksen beşi memnundu… Mehmet soy’u değerlendirirken, şunu kesinlikle unutmamak lazım ki, yeni bir belediye, bütçe yok, hatta yer de yok, yeni insanları belediye ye almışınız, üstüne üstelik birde onlara iş öğretmek de cabası oluyor tabii ki….

Yazının Devamını Okumak İçn TIKLAYINIZ
Son Guncelleme: 24 Nisan 2013 23:09
  • Ziyaret: 8103
  • (Suanki Oy 3.4/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.