Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mehmet Abaylı Hakka Yürüdü

06 April 2014 10:22 Kategori Yerel Haber

Ellek Beldesinden Mehmet Abaylı "(Mamuş Hoca) ismiyle tanınan" Vefat etti,  1945 yılında Ellek Beldesinde dünyaya geldi. 

Mehmet Abaylı  KİM?

Mehmet bey sizi tanıyabilir miyiz?

1945 yılında Ellek beldesinde dünyaya geldim. Zamanımızda ilkokulu bitirmek bile büyük başarı olarak görülürdü. Bende ilkokulu bitirdim. Gençliğim çiftçilik yaparak ve hayvan yetiştiriciliği yaparak geçti. Evlendikten sonra kendi işimi kurmaya karar verdim. Ellek beldesinde bakkal işleterek ticarete atıldım. Beni beldemizde herkes iyi bilir. Elimden geldiği kadar insanlara yardım ettim. Ellek beldesinde 30 yıl bakkal işlettim. Zamanı gelince emekli oldum.

Ellek halkına söylemek istediğiniz şeyler nelerdir?

Ben çok gezdim, gördüm. İnsanın en büyük hazinesinin sağlık olduğunu gördüm. Sağlığımı kaybettim ve yeni yeni bulmaya başladım. Kendime geldim. Rahatsız olduğum zamanlarda hiç bir iş yapamadım. Gençlere özelikle söylemek istediğim; "Her şeyin başı sağlık, sağlığınızın kıymetini iyi bilin" diyorum.





Ellekhaber Olarak Merhuma Allah'tan Rahmet Yakınlarına Sabr-ı Cemil Niyaz Ederiz...

Son Guncelleme: 06 Nisan 2014 10:22
  • Ziyaret: 6742
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.