Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Dünya

Seks Pisliklerini, Ahlaksızlık ve İffetsizliği Niçin Protesto Etmiyoruz?

Öncelikle Sünnî Müslümanların sorumlularını protesto ediyorum. Ehl-i Sünnet Müslümanları bu ülkenin çoğunluğunu oluşturmaktadır. Onlar iyi olursa ülke de iyi olur, onlar iyi olamazlar…
Devamini Oku ›


Liselere Osmanlıca dersi geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), gelecek sene liselerde okutulması planlanan haftalık ders çizelgesi taslağını hazırladı. Buna göre öğrenciler seçmeli dersler sayesinde Osmanlı Türkçesini…
Devamini Oku ›


Şüpheli Paketten Okul Ödevi Çıktı

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde Belediye önüne bırakılan paketi, paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan paketin bir öğrencinin okul ödevi oldu öğrenildi.
Devamini Oku ›


ABD, İsrail, Erdoğan Flörtü

Ortadoğu üzerinde ABD ve İsrail'in maşası olan AKP hükümeti, Mavi Marmara özrünün ardından 9 şehidin kanı kurumadan nispet yaparcasına işbirliğini kat kat artırıyor.
Devamini Oku ›


Saldırılar çözüm sürecinde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor

Başbakan Erdoğan, Kopenhag'daki temasları sırasında AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığını hedef alan saldırıları değerlendirdi.
Devamini Oku ›


İsrail askerleri Mescid-i Aksa'yı Bastı! Namaz Kılanlara Ateş açtı

İsrail askerleri Cuma namazının kılınmasından hemen sonra Mescid-i Aksa'nın avlusunu basarak cemaatin üzerine ateş açtı. En az 3 yaralı olduğu bildiriliyor. El Aksa camisinde Filistinliler…
Devamini Oku ›


GÜRCÜ GENÇ MÜSLÜMAN OLDU

Gürcistan'dan, turist olarak geldiği Rize'de, Müslümanların hayatından etkilenen Levani Vatsadze, Müslüman oldu. Gürcü genç, Müslüman olduktan sonra 'Osman' ismini aldı.
Devamini Oku ›


ÇARŞAFLI MÜSLÜMANA HAKARET ETTI, PARTIDEN KOVULDU

Çarşaflı Müslüman bir kadını çöp torbasına benzetince partiden atıldı
Devamini Oku ›


Said'i Nursi yasaklandı!

RUSYA'da Kaliningrad Mahkemesi, Said Nursi'nin 16 kitabını 'aşırı' olduğu gerekçesiyle sakıncalı bularak yasaklanmasına karar verdi.
Devamini Oku ›