Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Derneğimiz

01 July 2014 08:40 Kategori Yazarlar


Mehmet Ellek
mehmet-1805@hotmail.com

Değerli okuyucularım,

Yıllar sonra arkadaşlarımı bir anda karşımda görünce heyecanlandım. Kendimi tutamadım, ağladım. Ve çok duygulandım. Yirmi beş senedir hasretiyle yaşadığım kasabamın mühendisleri karşımda oturuyor. Gazetecisi karşımda, avukatı, makine operatörü, şirket kurup Türkiye'nin bütününe su arıtma tanıtımı, satışı yapan arkadaşlarım hep bir aradayız. Ne kadar mutlu oluyor insan. İşte görmek istediğimiz tablo bu.

Mühendis Ali Beyi, Murtaza Beyi ve Avukat Beyi hayatımda ilk defa görüyorum. Bu arkadaşlar hem vatana millete, hem de kasabamıza örnek olacak işler yapıyorlar. Ama ben yeni tanıyorum. Emrah yeni, Hacı yeni tanıyor.

Abdulvahap Bey kasabamızın yetiştirdiği ender insanlardan bir tanesi. Hem Arapça, İngilizce dillerini biliyor. Hem de medya işi ile uğraşıyor. Kısaca kasabamızın güzide insanıdır. Recep, yıllar önce İstanbul'a teşrif etmiş; dürüstlüğü, temizliği ile güzel bir şirkette çalışıyor. Hukuk müşaviri Ahmet, Emrah ,Hacı bunlar da kendisini kanıtlamış arkadaşlarımız.

 Bunları niye yazdım?

Eğer bu dernek olmasaydı, İstanbul'da biz bir araya gelip birbirimizi bile göremezdik. Özlem duyduğumuz, hasretini çektiğimiz ne arkadaşlarımız var. Hepsini selamlıyoruz, onların da bu derneğimize destek olmasını umut ediyoruz. Ön yargılardan, siyasi düşüncelerden, kısır çekişmelerden uzak durarak yardımcı olmalarını temenni ediyoruz. 

İnşallah bu insanlar kasabamıza gerekli değeri verecekler. Amaç birbirimizi kötülemek değil. Birbirimizin dertleriyle dertlenmek, birbirimizi kucaklamak. Derneğimize sahip çıkalım. 

Saygılarımla...

Son Guncelleme: 01 Temmuz 2014 08:40
  • Ziyaret: 5238
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



Şehidim
Ellekhaber TV Test Yayınına Başladı
İşsizlik
Öğrencilerimize‏
Gündem
Hayallerim‏
Gurbet
Nasıl bir Ellek istiyorum?