Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gündem

23 February 2015 20:38 Kategori Yazarlar


Mehmet Ellek
mehmet-1805@hotmail.com

Sevgili okuyucularım, uzun bir aradan sonra tekrar karşınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Ülkemizi ve bölgemizi etkisi altına alan bu olayı nefretle kınıyorum. Bütün kızlarımıza ve erkeklerimize iyilik, güzellik, mutluluk ve en başta huzur diliyorum.

Sayın okuyucularım, insanları mutlu etmek çok zordur. Mutsuzlaştırmak ise çok kolaydır. Onun için bir insan kendisi için istemediğini başkası için de istemezse iyi bir insan olamaz. Bir şeyi yapacağımız ve konuşacağımız zaman önce empati yapmalı ona göre hareket etmeliyiz. Kendimizi paranın, malın ve kötü düşüncelerin esiri yapmayalım. Biz bu dünyaya oyun oynamak, nefsi duyguları yaşamak ve laylaylom bir hayat sürmek için gelmedik. Kul olarak geldik. Kulluk görevlerimizi emirler çerçevesinde yapmak için gönderildik. Bizi mutlaka takip eden ve gözetleyen vardır.

Bunu iyi düşünüp iyi yaşamamız lazım. Önce komşularımızı ziyaret edelim, hallerini hatırlarını soralım, büyüklerin ellerinden öpelim. Lütfen Dayı, emmi, hala demeden yakınlarımızın sıhhatini soralım. Kimseye kin, nefret ve kıskançlık gütmeyelim. Fesatça kem gözlerle bakmayalım. Sevgili okuyucularım, bu dünyanın fani olduğunun farkına varıp çalışalım, mutlu olalım, sevinelim. Bu alemi yaratan ve dizayn eden yüce mevlamız vardır, O'na dua edelim. Başımıza gelen musibetlerden ders çıkaralım.
Hayatımızı kendimizin değil O'nun kanunlarına göre düzenleyelim. O zaman mutluluk, huzur, güven ve başarı gelir.

Saygılarımla...
Son Guncelleme: 23 Subat 2015 20:38
  • Ziyaret: 4372
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



Şehidim
Ellekhaber TV Test Yayınına Başladı
İşsizlik
Öğrencilerimize‏
Hayallerim‏
Derneğimiz
Gurbet
Nasıl bir Ellek istiyorum?