Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Şehidim

13 September 2015 19:28 Kategori Yazarlar


Mehmet Ellek
mehmet-1805@hotmail.com

Sevgili okuyucularım,

Gündemimizde biliyorsunuz ki şehit olan kardeşlerimiz vardır. Önce bunun detaylarına inmek gerekir. Dünya üzerindeki büyük devletlerin Türkiye üzerinde büyük planları vardır. Amaçları 1071'de girdiğimiz son yurdumuzdan bizi çıkarmak, Türk milletini parçalamak ve kendilerine köle yapmaktır. Ülkemizin verimli toprakları, harika görüntüsü, yer altı ve yer üstü kaynakları düşmanlarımızın iştahını kabartmaktadır. Değerli okuyucularım, bizim ana vatanımız ve son yurdumuz burasıdır. Ecdadımıza yapılanlar bugün bize yapılmaktadır. Bizim gidecek başka bir yurdumuz yok. Ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız uyanık olmalı, devletimizin tüm kanunlarına harfiyen uymalı ve sorun çıkarmamalıdır. Devletimize bir anne şefkatiyle yaklaşmalı; devletimizi adil, eşit, hukuki bir zeminde kucaklamalı ve vatandaş olarak biz de birbirimizi beğenmemeye değil sevmeye çalışmalıyız. Kanunlar çerçevesinde herkes birbirine saygı duymalıdır.

Şanlı bayrağımız göklerde dalgalandığı sürece ülkemize hiçbir düşman zarar veremez. Sevgili kardeşlerim, bugün Irak'ta huzur yok, Afganistan'da huzur yok, Suriye'de huzur yok ama bu müslüman ülkelerde huzur bırakmayanlar huzurlu. Lütfen ülkemize, vatandaşımıza, namusumuza, bayrağımıza, dilimize, dinimize sahip çıkalım. Devlet büyüklerimize saygı duyalım. Şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Askerlerimize hep beraber yardım edelim, onlara moral olalım. Askerimiz peygamberimizin askerleri, dinimiz onlar sayesinde ülkemizde korunuyor.

Lütfen herkes bu konuda hassas olsun. Devletimiz bir tane başka yok. Türkiye bir tane başka yok. Tüm askerlerimizin ellerinden ve ayaklarından öpüyorum. Vatan sağolsun. Esen kalın...
Son Guncelleme: 13 Eylul 2015 19:28
  • Ziyaret: 9368
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



Ellekhaber TV Test Yayınına Başladı
İşsizlik
Öğrencilerimize‏
Gündem
Hayallerim‏
Derneğimiz
Gurbet
Nasıl bir Ellek istiyorum?