Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Hayallerim‏

11 July 2014 20:27 Kategori Yazarlar


Mehmet Ellek
mehmet-1805@hotmail.com

Değerli okuyucularım,

Yolları alt yapısıyla beraber yapılmış ve tamamlanmış, evleri sade 3 katlı ,belli bir nizama intizama göre yapılmış, doğal gazı çekilmiş, güneş enerjisi kurulmuş, bütün yerleşkelere yerleştirilmiş bir kasaba var gözümde.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi Türkiye'nin ve dış ülkelerde yaşayan arkadaşlarımızın, akrabalarımızın, dostlarımızın kalacağı güzel bir misafirhanesi var. Belediyesi yine öyle. Başkanından temizlikçisine kadar hepsi güler yüzlü, pırıl pırıl insanlar. Bir aş evimiz var : Fakirlere, yoksullara 24 saat kahvaltı ve yemek servisi yapan aş evimiz. Parklarımız var ; çoluk çocuk ailecek gittiğimiz, çekirdek çıtlatıp, çay içip, voleybol oynadığımız. Tarlaları baştan başa ekilmiş, topraklarından bereket fışkırıyor. Bir senede üç mahsul alıyoruz. Verimli topraklar kasabamıza neşe ve huzur veriyor. Bağları ve bahçeleri burcu burcu kokuyor. Bütün evlerdeki çeşmeler dolucasına akıyor. Kesinlikle su problemi kalmamış, bütün kısıtlamalar giderilmiş. Bir spor kulübümüz var: Ellekspor. Kasabamızın en zeki gençleri burada top koşturuyor. Kupalar alıyor. Bu sene 1.lige çıkmışlar. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Adanaspor Ellek kasabamıza maç için geliyor. Stat inim inim inliyor. Eski arkadaşlarımızdan teknik direktörümüz ve antrenörümüz var. Sevinçliyiz. Güzel bir konfeksiyon atölyemiz var. Adana'dan, Mersin'den, Gaziantep'ten, Kahramanmaraş'tan, Osmaniye'den, Kilis'ten danışmanlarımız, başkanımız ve sponsorlarımız kasabamız fabrikasına fason iş bağlıyor. Fabrikamızda 250 kişi çalışıyor. Hepsi sigortalı ve hepsi 8 saat üzerinden. Yöneticilerimiz Ellekli. İşçimiz Ellekli. Bir tane fakiri kalmamış. Bir tane küsü, kem gözle bakanı kalmamış. Herkes birbirini sevgi ve saygıyla kucaklıyor. İşte bu yazdıklarım şu anda kasabamızda olmayan fakat benim hayallerim...

Hayallerimizi kuralım,sözümüzde duralım.

Saygılarımla...
Son Guncelleme: 11 Temmuz 2014 20:27
  • Ziyaret: 5338
  • (Suanki Oy 3.6/5 Yildiz) Toplam Oy: 7
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



Şehidim
Ellekhaber TV Test Yayınına Başladı
İşsizlik
Öğrencilerimize‏
Gündem
Derneğimiz
Gurbet
Nasıl bir Ellek istiyorum?