Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yıllar sonra, güzel geçen bir bayram ziyareti...

15 October 2014 21:23 Kategori Yazarlar


Abdulvahap Filiz
abdulvahap_f@hotmail.com

Bayram için gittiğim memleketime, hastalanmamdan dolayı ani dönmek zorunda kaldım. Memlekete varır varmaz görüştüğüm Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç ve Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ile bayramdan sonra tekrar görüşecektik. Hastalanmamdan dolayı görüşemedik.


Ayrıca, Böcekli Belediye başkanı Doğan bey ile bir randevumuz vardı, hastalanmamdan dolayı onu da ertelemek zorunda kaldım. Memlekete tekrar döner dönmez bu görüşmeleri yerine getireceğim inşaallah.


Hastalanmamdan ve İstanbul'a erken dönmemden dolayı görüşemediğim bu önemli insanlardan özür dileyerek aflarına sığınıyorum.


Bu on günlük ziyaret benim içinde çok faydalı oldu. Kurban bayramı olmasından dolayı, bir çok insanı da görme fırsatı oldu. Diğer taraftan ben de tek tek komşulardan başlayarak yakın çevreyi ancak dolaşarak ziyaret etme fırsatı buldum.


Herkesi ziyaret edemedim ama, tekrar geldiğimde de diğer kısmı ziyaret etmeyi düşünüyorum. Çünkü en yakınlarım beni yaklaşık yirmi yıldır, kimisi de on yıldır görmüyordu. İşimin yoğunluğu ve yurt dışına gitmekten, hem memleketi hem de Türkiye ziyaretlerimi aksattığımı hissettim.


Hatta bazı dostlarımdan da sitem yedim, bu kadar arayı açmamdan dolayı... Öteyandan, Kurban Bayramından Ellek "Soylar Caminden" Bayram Namazını canlı olarak okuyucularımıza yansıtmamız, profesyönel bir elin değmesi ve haberimizin 700'e varan tıklama alması, dışarıda yaşayan Ellekliler için, ne kadar önem arzettiğini de görmüş olduk.


Bu ziyaretim çok faydalı oldu. Bölgenin hem siyasi, hem ekonomik ve hem de sosyolojik olarak çok güzel tespitlerim oldu. Bu tespitlerimi ileride sizler ile paylaşacağım buradan.


Özellikle, Anne ve Babamın bu ziyaretimden dolayı, yüzlerinin güldüğünü görmek ve onların duasını almak benim için en önemlisi idi...


Ayrıca, bildiğiniz gibi biz bölgede "Ellekhaber" ve ", "Düzicitimes" ve "Osmaniyetimes" olarak yayın yapıyoruz.. Ayrıca okuyucularıma bir de müjde vereyim. İsim tescilini aldığımız, Bahçe ile ilgili bir haber sitemiz de yakında yayın hayatına girecek... Dört-Beş bölgede yayın yapmaya başlayacağız...inşaallah.


Bu beş bölgede birde renkli ofset baskı bir gazeteyi yayın hayatına geçirmeye çalışıyoruz. Burada ki sıkıntımız ise, muhabir bulma zorluğu ya da bu işi yönetecek, işi bilen bir yöneticiye ihtiyacımız var.

Son Guncelleme: 15 Ekim 2014 21:23
  • Ziyaret: 6610
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



İshak Yeşildemir'i ne kadar tanıyoruz?
Rahata tapan Müslümanlar (2)
Rahata tapan Müslümanlar (1)
Çağımız insanı korkunç bir buhranın sancıları içinde kıvranmaktadır
Sakın Allah'ı Unutanlar Gibi Olmayınız!
Ellek Paraya bakıyor, çocuklarının içtiği Bira ve Rakıya değil…
Bu yazıyı okuma kardeşim!..
Ellek de Dernek Hayâli…
Ellek'de Ahlaki Yozlaşma Gördüm!..
Geçen Hafta Ellek de idim
Dünya sevgisi ve Ölüm Korkusu
Kurban olam ne olur anlat bana, sizin oralarda bayramlar nasıl geçiyor?
Yazacak Çok Şeyler var, Daha Yeni Başlıyoruz…
Terör Nasıl Biter !
Sorumluluk almaktan kaçan, gayesiz insanlar…
Sizdeki Gençlik Kesinlikle Yok olacaktır
Neden Afganistan ?
Müslümanları İslam'dan Uzaklaştırmak!!!
Misyonerler ve Müslümanlar!
Mısır'a Yolculuk-4