Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Terör Nasıl Biter !

16 October 2012 20:13 Kategori Yazarlar


Abdulvahap Filiz
abdulvahap_f@hotmail.com

Her zaman bir askerlerimiz şehit olmasından sonra herkes meydanlarda ve nutuklar atmaya başlanıyor. Bu nutuklar arasında, iyi ile kötü fikirler de birbirine girerek karışmaya başladı. Bu yaşıma geldim, hala aynı nakaratları işitiyorum, bir şehit cenazesinde. Basın ve yandaşlarının söylediklerini içimden gelerek dinlemek istemiyorum. Hep aynı şeyler, laf var, icraat yok.. Herkes bugüne kadar bir şeyler kınayıp duruyor, ama olan daima Anadolu’nun masum insanına oluyor. Hatta biraz daha ileriye gideyim, televizyonlara çıkan, yandaş medya yazarları da hep aynı şeylerden, aynı nakaratlardan bahsediyorlar. Bazılarını öyle dikkatlice dinliyorum ki, incir çekirdeğini dolduracak bir bilgi yok içerisinde, klasik, alışagelinmiş lakırtılar hepsi… Buda gösteriyor ki, bunlar bir yerlerden besleniyor. Öyle olmasa böyle meşhur televizyonların önemli yerlerini, önemli olmayanlar, işgal edemezler. Demek ki, öncelik hakları var.. Anlatırken bir milleti nasıl uyutursunuz. Önemli bir görev… Diğer taraftan devlet bakanı Cemil Çiçek diyor ki;” Teröristlerin arkasındaki devletler belli…” Evet, belli ama, paçasını muhalefetten kurtarırsa, onlarla uğraşabilir. Yoksa, kesinlikle iş yapanı "rahat bırakmayan” bir muhalafetimiz var. Hattı zatında bu AKP hükümeti bu arı kovanına bazı çomaklar sokmaya başladı ve terör belası hortladı aynı zamanda.. Bu hükümetin bu terör örgütünü yok etmek isteğine ben şahsen inanıyorum… Peki bu terör belası nasıl yok edilir onu iyi bilmek lazım. Ordu ile ya da silahla, çarpışmakla terör biter mi? Amerika da on bir eylül bir kez oldu terör o anda bitti.. Neden? Neden devam etmedi bu terör belası… Hayatiyetini sürdüremedi… Fakat bizde yıllardır sürüyor.. Terörün durdurulması ile ilgili olarak, fikirler ortaya atanlardan en iyilerden ve ayakları yere basan önerilerden olan, Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu Başkan’ıDoç Dr. Sedat Laçiner ; " Terör sivrisinekle tokmağa benzemektedir. Sivrisinek tokmağın kendisini öldüremeyeceğini bilir. Bu yüzden sivrisinek sürekli vücut’a konar ve tokmak da vurdukça kendisine zarar verir.” Yani siz terörü silahla yok etmeye çalışırsanız kendinize zarar verirsiniz.. Bazen silahsız halletmelisiniz bazı şeyleri..Yani kuralına göre oynamalısınız oyunu.. Bu terör denilen PKK belasını hakikaten ortadan kaldırmak istiyor muyuz? Yoksa devam etmesi işimize mi geliyor? Şayet bitirmek niyetinde isek, topyekün millet olarak. Bu AKP dönemin den önceki dönemlerde, Barzani’nin Polislerini kim eğitti? Bu birinci soru. Bunlar sorgulanmalı. İkincisi, şayet suç işlemek isteseniz, elbette idam hükmünün olmadığı bir devleti tercih edersiniz. Bugün Amerika da bile butür suçlar için devam eden bir eylemdir. Suçlu düşünür o zaman, ama bizler besliyoruz. Beş yıldızlı otellerde korunur gibi… Suç işleyen bedelini ödemeli, bu da devletin görevi.

Ayrıca, bu terörist PKK örgütünün arkasındaki devletlerin belli olduğunu, devlet bakanı Çiçek söyledi. Bu İsrail’in Gazze’ye giden yardım gemisine yaptığı korsan saldırının akabinde, Türkiye Başbakanına karşı aldığı tavır sonucu, Terörün arkasında kimlerin olduğu elbette belli.. Bu Siyonist terör devleti, sadece doğuda PKK ile uğraşmıyor, şu an dahi araştırın, Nil’in etrafındaki beş devleti de örgütlemektedir ve silah satıyor. Bu terör devletini de Amerika başta olmak üzere Avrupa devletleri desteklediği aşikardır. O halde ne yapmalı? Evet ne yapmalı? Basit. Sultan ikinci Abdulhamit’tin metodunu kullanmalıyız bunlara karşı bak terör nasıl duruyor görürsünüz. Otuz üç yıl Osmanlı devletini savaşsız yöneten bir siyasi deha olan Sultan İkinci Abdulhamid han hazretleri ki; O gün Yahudiler ona”kızıl sultan” diyerek nasıl cephe aldıysalar bugünde Siyonist devlet Türkiye Başbakanını hedef olarak göstermektedir. Başbakana söylenen her söz bu millete söylenmektedir. İngilizler, Arap ülkelerine lawrence’ları gönderdiğinde, oradaki insanların yumşak karınlarını kaşıyarak birbirlerine nasıl düşürdüyse, o gün koca sultan İRA’yı harakete geçirmiştir. Hatta İRA’yı dahi onun kurduğu söylenmektedir. O zaman İngilizleri durdurabilmiştir. Kendi içlerinde kendilerini harakete geçirmeliyiz. O zaman masaya oturacaklardır. Yoksa Türkiye kaçmaktan vuramıyor. Sinek tek tek temizlenmez.

Türkiye büyük bir devletse şayet, büyük planlar yapmak zorundadır. Yoksa bir taraftan bir Türk dünya’ya bedel ama, Irak’da O Türkün başına çuval geçirdiler. Bu çuvalda bu hükümet zamanında geçirilmedi, öncekiler döneminde. Bu boş lakırtılar para etmiyor artık. Şayet sözlerimiz de samimi isek, İsrail’le olan tüm ilişkileri iptal etmeliyiz. Ondan sonra bak Türkiye nasıl gelişiyor. Şu son insansız uçakların, eğitiminde, teknikerlerini nasıl İsrail geri çekti yüzüstü bizi bıraktı. Tıpkı, 1974 Kıprıs çıkarmasında Amerika’nın uyguladığı amborgo gibi…

Ayrıca, Kuzey Irak’taki Amerikan güçlerinden istihbarat istiyoruz. Bir taraftan da İsrail ile uğraşıyoruz. PKK’yı İsrail’in desteklediği açık ve net olduğuna göre, Amerika’da, Siyonist Lobiler ülkesi olduğuna göre, Obama’nın Başkan yardımcısı olan Joe Biden dahi” İsrail’in Gazze yardım gemisinde işledikleri olayların akabinde, İsrail tarafında olduğunu açık bir şekilde belli ettiğine göre, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dahi İsrail’in Bir yerlere güveniyor dediği İsrail’in arkasındaki güçlü Amerikan Siyonist Lobilerinin elinde olduğuna göre, şimdi sen kimden İstihbarat bilgisi istiyorsun. Hem düşmanımla savaşıyorum, hem de ne yapmam gerektiği hakkında düşmanımdan istihbarat bilgisi alıyorum, düşmanımı yenmek için Öyle mi?… Başka ne denir bilmiyorum.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 20:13
  • Ziyaret: 7994
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



İshak Yeşildemir'i ne kadar tanıyoruz?
Rahata tapan Müslümanlar (2)
Rahata tapan Müslümanlar (1)
Çağımız insanı korkunç bir buhranın sancıları içinde kıvranmaktadır
Sakın Allah'ı Unutanlar Gibi Olmayınız!
Yıllar sonra, güzel geçen bir bayram ziyareti...
Ellek Paraya bakıyor, çocuklarının içtiği Bira ve Rakıya değil…
Bu yazıyı okuma kardeşim!..
Ellek de Dernek Hayâli…
Ellek'de Ahlaki Yozlaşma Gördüm!..
Geçen Hafta Ellek de idim
Dünya sevgisi ve Ölüm Korkusu
Kurban olam ne olur anlat bana, sizin oralarda bayramlar nasıl geçiyor?
Yazacak Çok Şeyler var, Daha Yeni Başlıyoruz…
Terör Nasıl Biter !
Sorumluluk almaktan kaçan, gayesiz insanlar…
Sizdeki Gençlik Kesinlikle Yok olacaktır
Neden Afganistan ?
Müslümanları İslam'dan Uzaklaştırmak!!!
Misyonerler ve Müslümanlar!