Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bayrak 76 Milyonun Bayrağıdır

19 June 2014 07:19 Kategori Yazarlar


Ömer Yeşildemir
omer080@gmail.com

Bayrak devletlerin bağımsızlık sembollerinden en önemli olanıdır. Bizim bayrağımız rengini bu topraklar için canını, varlığını ortaya koyan şehitlerimizin kanından almıştır. Bu kanların içinde Kürt’ ünde kanı vardır.

Ay yıldızlı al bayrağımız Diyarbakır’da askeri kışlada Bayrağı indirmeye teşebbüs eden cahillerin, alçakların da bayrağıdır. Bu topraklar üzerinde başka bir bayrak dalgalanamaz. Dalgalanmaması için binlerce şehit verilmiştir. Bayrağı indirmeye teşebbüs eden cahiller başka bayrağın gölgesinde daha rahat edeceğini düşünüyorsa çok büyük yanılgı içindedir. Bu vatan toprakları Türk’ünde Kürt’ünde son durağıdır.

Son yıllarda bölgede yapılan yatırımlar ve demokratik kazanımlar bölge insanımız için çok değerli ve kıymetli olması gerekirdi. Devlet daha önce hiç olmadığı kadar bölgeyle ilgilenmiş, acil ve önemli sorunlarına neşter vurmaya çalışmıştır. Bunların hiçbirisi gölgelenmemelidir. Bölge insanı devletine sahip çıkmalı kesinlikle provakasyonlara alet olmamalıdır.

Başka oluşumlar ve projelerin içinde yer almak bölge insanına daha müreffeh bir hayat sağlamaz. Şanlı Türk bayrağımızın gölgesi bu ülkedeki 76 milyonun her insanına yeter de artar bile. Zaten bayrağımıza yapılan alçakça saldırı tüm bölgeye ve bölge insanına mal edilemez. Bunun ayrımının iyi yapılması gerekir. Toplum olarak çok dikkatli ve uyanık olmalıyız.

Selam ve saygılarla . . .


Son Guncelleme: 19 Haziran 2014 07:19
  • Ziyaret: 5224
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



Ellek ve İlçelik
Kahraman Türk Milleti
Batının Büyük Oyunu (Parçalanmış Ortadoğu)
Terör ve Avrupa
Sevr'den Kobaniye Kürdistan
Kazanan Ellek Olsun
Ellekli Hemşerim "Televizyonlara Dikkat"
Elle'te Ahlaki Yozlaşma
Ellek'in geleceği gençler ve çocuklar
Ellek' li Kederde ve Sevinçte Birdir
Ellek gençliği sporculukta nerede?
Korku cumhuriyetinden demokratik cumhuriyete
Ellekli Sağlam Yol İstiyor
Ne Kadar Hoşgörülüyüz?
Ellek Belediyeciliği Gelişimin Neresinde?
Gelişimin Farklı Boyutları
Ellek'in gelişen yüzü
Eğitimin beldemize kazandırdıkları